IOLITS BETYDNING OG EGENSKABER

 

Nøgleord: Intuition, Selvrespekt, Glæde, Psykiske evner, Livsmod, Drømmetydning, Kommunikation

Akvamarin smykkesten
Akvamarin smykkesten

Forstærker din bevidsthed

Iolit også kaldet Vandsafir og Intuitionsstenen. Den giver dig mental klarhed og gør dig bedre i stand til at at finde de rigtige ord til at udtrykke dig med. Det er derfor en sten til forfattere, lærere og alle inden for kommunikationsfaget. I kombination med meditation kan stenen hjælpe dig med berolige et overstimuleret sind. Den giver dig mulighed for at se omstændighederne fra et andet perspektiv, så du kan adskille virkeligheden fra dine følelser, og den forbedrer på den måde din dømmekraft.
Ønsker du at arbejde med dine spirituelle evner, hjælper krystallen Iolit dig med at skabe kontakt til andre aspekter af dig selv, som findes på de højere bevidsthedsniveauer. Det kan for eksempel være gennem drømmetydning. Når du har kontakt til en højere bevidsthed, kan det udvikle dine psykiske evner – for eksempel inden for clairvoyance. Stenen gør det også lettere for dig at huske dine drømme, så du kan drage fordel af den åndelige viden, du får i løbet af din nattesøvn. Skal du have hjælp til at tænke ud af boksen, styrker stenen din fantasi og åndelighed.

Egenskaber for sindet

Til dig som står overfor uoverskuelige udfordringer, kan Iolit være den inspiration, du leder efter. Iolit giver dig håb under vanskelige omstændigheder og kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du bedst overkommer dine udfordringer. Den gør dig bedre til at imødekomme modstand ved at stimulere et positivt, roligt og klart sind frem for stressfornemmelser og vrede. Iolit forstærker nemlig din livsglæde, livslyst og dit mod.
Krystallen giver den, der bærer den, et lille skub mod mere selvrespekt og selvtillid, og lader dig se og tro på det fantastiske menneske, du er. På den måde styrker Iolit din autentiske identitet og individualitet.

Egenskaber for kroppen

Iolit har mange egenskaber for kroppen. Den bliver blandt andet brugt til at dulme feber og svimmelhed og til at regulere fordøjelsen med. Stenen kan også forbedre negle- og hårvækst samt reducere hovedpine og migræne. Lider du af søvnforstyrrelser, mareridt eller måske endda søvnløshed, kan Iolite også være behjælpelig, da den hjælper dig med at opretholde en god søvnrytme.
Krystallen er desuden god at have på dig, hvis du ofte er desorienteret, da den forstærker din stedsans og din hukommelse. Ligesom ved flere af de mørkere sten siges det, at Iolite beskytter mod de elektromagnetiske bølger fra mobiltelefon, tv og computere.

MERE INFORMATION OM AKVAMARIN

 

 • MINERALINFORMATION

  Akvamarin hører til Berylfamilien. Et blåt mineral aluminium-beryllium-silikat

 • KRYSTALSYSTEM

  Det heksagonale

 • RENSNING

  Du kan energirense Akvamarin med røgelse, selenit, lyd (syngeskål), fuldmåne, vand

 • FINDES I DISSE LANDE

  Brasilien, Pakistan, Kina, Myanmar, Rusland, Ukraine, Nigeria, Mozambique, Kenya, Zambia

 • FARVE

  Blå, blålig grøn

 • ENGELSK BETEGNELSE

  Aquamarine

STJERNETEGN

Vandmanden

Fisken

Vædderen

Tyren

Tvillingen

Krebsen

Løven

Jomfruen

Vægten

Skorpionen

Skytten

Stenbukken

CHAKRA

1. Rod

2. Hara

3. Solar Plexus

4. Hjerte

5. Hals

6. Det tredje øje – Pande

7. Krone

Find smykker og krystaller med Akvamarin her