Alle halskæder til kvinder – smykker i ædelsten, lava og koral

Alle halskæder til kvinder i Kunst Design Smykker

Alle halskæder til kvinder i Simplicity Design Smykker

Alle halskæder til kvinder i Symbol Smykker – Stjernetegn Smykker

Alle halskæder til kvinder i Personligt Design Smykker – Personligt smykke design

show blocks helper

PRIS DKK

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

STJERNETEGN -

Viser 1–12 af 47 resultater

Personlig design halskaede LOVE RELATION 10 hjerte relationer i aedelsten

1-10 HJERTE RELATIONER
– HALSKÆDE MED LÆDERSNOR

DKK 495,00

Beskrivelse på personlig design halskæde LOVE RELATION

Et unika personlig design smykke til dig eller en af dine kære – et kærlighedssymbol på dem du elsker. Personlig design halskæde LOVE RELATION skabes ud fra det antal hjerte relationer, du ønsker. Hver ædelsten symboliserer en hjerte relation. Du modtager et personligt skriv med på hver HJERTE RELATION, stenenes betydning etc. Resten af smykkestenene i smykket vil være sort Onyx eller Lava smykkesten i forskellige størrelser – hvis ikke andet aftales.
Lædersnor designet består min. af 4 smykkesten, der syes sammen til en sol af ædelsten med en tynd lædersnor, der er regulerbar. Prisen er fra DKK 495,00.

BALANCED CONNECTION
– HALSKÆDE LABRADORIT

DKK 1.695,00

Grå og sort halskæde med ædelstenene Labradorit, Picasso Jaspis, Snefnug Obsidian, sort stribet Jaspis, Onyx og Lava. Stenenes styrker og egenskaber støtter dig på din vej. Designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En lækkert rustik halskæde, som ændrer udtryk, hver gang du drejer det. Låsen er velkommen foran som bagpå.

 

Pompoes sort/orange roed koral halskaede - spirituel smykke

BALANCED PASSION AND LOVE
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 2.895,00

Beskrivelse af rød Koral halskæde

Denne pompøse unikke rød Koral halskæde i særklasse er designet til Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker. I pompøse store røde og orange Koraller, Ædelsten i sorte Onyx og Agat, rust orange Karneol, klar brun Røgkvarts og sort Lavasten i både matte og polerede sten. Når du drejer denne smukke rød koral halskæde, ændres variationen i form og farve og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

aventurin halskaede i groenne/sorte/sten / halvaedelsten

BLESSING HOPE
– HALSKÆDE AVENTURIN

DKK 2.595,00

Beskrivelse af aventurin halskæde

Denne pompøse unikke grønne aventurin halskæde i særklasse er designet til Gudinden / Kvinden, der tør og elsker at bruge store smykker.  Skabt i ædelstene i grønne Aventurin og Serpenturin, Turkis, sorte Onyx og brun / sort Lava –  i både rå, matte og polerede sten. Når du drejer denne smukkeaventurin halskæde, ændres variationen i form og farve og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

sort/groen Serpentin halskaede spirituel smykke

COMMUNICATION WITH ANGELS
– HALSKÆDE SERPENTIN

DKK 995,00

Beskrivelse på serpentin halskæde

Smuk grøn/sort Serpentin halskæde med Turkis, Jaspis, Jade, Agat, Serpentin, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Du kan læse stenenes betydning nedenfor.  En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen er integreret i designet og kan placeres foran som bagpå. Tjek lige de matchende armbånd.

 

Turkis/Sort minimalistisk halskaede - laedersnor med amazonit

CONNECTING TO SEA
– HALSKÆDE AMAZONIT

DKK 150,00
Beskrivelse:

Halskæden er skabt af ædelstenene Sort Onyx og Amazonit med en sort regulerbar lædersnor. Et minimalistisk kraftfuldt smykke design i sin enkelthed fra kategorien SIMPLICITY DESIGN SMYKKER – halskæde til mænd og kvinder. Skab dit eget udtryk – ædelstenene er tætsiddende ved halsen eller på brystet.  Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Her finder du et matchende armbånd til halskæden. Se også foto af SIMPLICITY designet i fuld længde.

 

COSMIC LOVE
– VEDHÆNG SØLV – KRYSOPRAS

DKK 865,00

Beskrivelse på sølv vedhæng i Krysopras

Håndlavet sterling sølv smykke med ædelsten, som kan bruges som vedhæng og halskæde. Halskæden er unikt kunst design, hvor der er syet med tynd sølv tråd om den ca 26 mm store Krysopras. Vær opmærksom på at hver smykke er unikt og kan variere i form, sten og farve. Super smykke gaveidé til dine kære. Vedhænget får du i en regulerbar lædersnor. Du kan ændre designet ved at sætte vedhænget i din egen sølvkæde, guldkæde, silkesnor o.lign. Ønsker du et sten armbånd, kan du tjekke armbåndene her.

 

 

DREAM ADVENTURE
– HALSKÆDE AVENTURIN

DKK 1.695,00
Beskrivelse:

Denne halskæde er designet i grønne og sorte ædelsten samt sort Lava. Kan bruges både til hverdag og fest. Du kan opnå forskellige udtryk i kæden ved at dreje kæden. Låsen er også smuk i front. _Den fremhæver din indre skønhed.

 

Den lille roede koral halskaede med roegkvarts/Lava/Granat/Ametyst

FEMININE VITALITY
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 995,00

Beskrivelse på den lille røde koral halskæde

Smuk lille rød Koral halskæde med lilla Ametyst, brune Røgkvarts, Granat, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Du kan læse mere om stenenes betydning nedenfor. Halskæden er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen kan placeres foran som bagpå, da den er integreret i designet. Tjek lige de matchende armbånd.

 

Sort/lilla minimalistisk halskaede - laedersnor med Agat og Lava

FINDING STRENGTH WITHIN
– HALSKÆDE AGAT

DKK 150,00

Beskrivelse af smykket lædersnor med Agat

Minimalistisk halskæde med tynd regulerbar lædersnor med Agat og Lava. Et design i sin enkelthed du kan skabe forskellige udtryk med – ædelstenene kan være tætsiddende ved halsen – stenene kan være ved brystet. Smykket til både mænd og kvinder er enkelt men kraftfuld i dets egenskaber og design. Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Der findes også matchende armbånd til halskæden. Tjek også fotoet hvor SIMPLICITY halskæden vises i fuld længde.

 

FIRE IN YOU
– HALSKÆDE ORANGE KORAL

DKK 1.095,00
Beskrivelse:

Halskæden er designet med den smukkeste orange farve – orange koraller. Smykket er unikt i sin udtråling. Låsen er velkommen foran som bagpå. Smykket ændre udtryk hver gang du drejer halskæden. Du kan altid finde et armbånd, der matcher her.

 

sort onyx halskaede med agat/lava dansk design stensmykke spirituel energismykke

GROUNDED DEEP LOVE ONE
– HALSKÆDE ONYX

DKK 2.595,00

Beskrivelse af sort Onyx halskæde

Denne pompøse unikke sort Onyx halskæde i særklasse er designet til dig = Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker. Sten halskæden er skabt i pompøse store sorte Ædelstene og lava med en smukt detalje, hvor der er skabt en snoet perlekæde om den ovale Lavasten. Når du drejer denne unikke sort Onyx halskæde, ændres smykket og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Der findes matchende armbånd til smykket.