HALSKÆDER UNIKKE KUNST SMYKKER KVINDER

Kunst design halskæder er designet i ædelsten, lava og koraller.

show blocks helper

PRIS DKK

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

STJERNETEGN -

Viser 1–12 af 40 resultater

BALANCED CONNECTION
– HALSKÆDE LABRADORIT

DKK 1.695,00

Grå og sort halskæde med ædelstenene Labradorit, Picasso Jaspis, Snefnug Obsidian, sort stribet Jaspis, Onyx og Lava. Stenenes styrker og egenskaber støtter dig på din vej. Designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En lækkert rustik halskæde, som ændrer udtryk, hver gang du drejer det. Låsen er velkommen foran som bagpå.

 

Pompoes sort/orange roed koral halskaede - spirituel smykke

BALANCED PASSION AND LOVE
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 2.895,00

Beskrivelse af rød Koral halskæde

Denne pompøse unikke rød Koral halskæde i særklasse er designet til Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker. I pompøse store røde og orange Koraller, Ædelsten i sorte Onyx og Agat, rust orange Karneol, klar brun Røgkvarts og sort Lavasten i både matte og polerede sten. Når du drejer denne smukke rød koral halskæde, ændres variationen i form og farve og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

aventurin halskaede i groenne/sorte/sten / halvaedelsten

BLESSING HOPE
– HALSKÆDE AVENTURIN

DKK 2.595,00

Beskrivelse af aventurin halskæde

Denne pompøse unikke grønne aventurin halskæde i særklasse er designet til Gudinden / Kvinden, der tør og elsker at bruge store smykker.  Skabt i ædelstene i grønne Aventurin og Serpenturin, Turkis, sorte Onyx og brun / sort Lava –  i både rå, matte og polerede sten. Når du drejer denne smukkeaventurin halskæde, ændres variationen i form og farve og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

sort/groen Serpentin halskaede spirituel smykke

COMMUNICATION WITH ANGELS
– HALSKÆDE SERPENTIN

DKK 995,00

Beskrivelse på serpentin halskæde

Smuk grøn/sort Serpentin halskæde med Turkis, Jaspis, Jade, Agat, Serpentin, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Du kan læse stenenes betydning nedenfor.  En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen er integreret i designet og kan placeres foran som bagpå. Tjek lige de matchende armbånd.

 

COSMIC LOVE
– VEDHÆNG SØLV – KRYSOPRAS

DKK 865,00

Beskrivelse på sølv vedhæng i Krysopras

Håndlavet sterling sølv smykke med ædelsten, som kan bruges som vedhæng og halskæde. Halskæden er unikt kunst design, hvor der er syet med tynd sølv tråd om den ca 26 mm store Krysopras. Vær opmærksom på at hver smykke er unikt og kan variere i form, sten og farve. Super smykke gaveidé til dine kære. Vedhænget får du i en regulerbar lædersnor. Du kan ændre designet ved at sætte vedhænget i din egen sølvkæde, guldkæde, silkesnor o.lign. Ønsker du et sten armbånd, kan du tjekke armbåndene her.

 

 

DREAM ADVENTURE
– HALSKÆDE AVENTURIN

DKK 1.695,00
Beskrivelse:

Denne halskæde er designet i grønne og sorte ædelsten samt sort Lava. Kan bruges både til hverdag og fest. Du kan opnå forskellige udtryk i kæden ved at dreje kæden. Låsen er også smuk i front. _Den fremhæver din indre skønhed.

 

Den lille roede koral halskaede med roegkvarts/Lava/Granat/Ametyst

FEMININE VITALITY
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 995,00

Beskrivelse på den lille røde koral halskæde

Smuk lille rød Koral halskæde med lilla Ametyst, brune Røgkvarts, Granat, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Du kan læse mere om stenenes betydning nedenfor. Halskæden er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen kan placeres foran som bagpå, da den er integreret i designet. Tjek lige de matchende armbånd.

 

FIRE IN YOU
– HALSKÆDE ORANGE KORAL

DKK 1.095,00
Beskrivelse:

Halskæden er designet med den smukkeste orange farve – orange koraller. Smykket er unikt i sin udtråling. Låsen er velkommen foran som bagpå. Smykket ændre udtryk hver gang du drejer halskæden. Du kan altid finde et armbånd, der matcher her.

 

sort onyx halskaede med agat/lava dansk design stensmykke spirituel energismykke

GROUNDED DEEP LOVE ONE
– HALSKÆDE ONYX

DKK 2.595,00

Beskrivelse af sort Onyx halskæde

Denne pompøse unikke sort Onyx halskæde i særklasse er designet til dig = Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker. Sten halskæden er skabt i pompøse store sorte Ædelstene og lava med en smukt detalje, hvor der er skabt en snoet perlekæde om den ovale Lavasten. Når du drejer denne unikke sort Onyx halskæde, ændres smykket og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Der findes matchende armbånd til smykket.

 

Smal multifarvet halskaede til kvinder med krysopras - spirituelt smykke

INDIAN PLAYFULNESS
– HALSKÆDE KRYSOPRAS

DKK 995,00

Beskrivelse på smal multifarvet halskæde

Smuk smal multifarvet halskæde til dig der elsker farver. Halskæden er fyldt med glæde og energi i de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Se stenenes betydning nedenfor. Smal multifarvet halskæde er i farverne grøn, blå, gylden, rød, orange, rust og lilla Smykket er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen er integreret i designet og kan placeres foran som bagpå. Tjek lige de matchende armbånd.

 

INTUITIVE-MEETING
– HALSKÆDE SODALIT

DKK 1.395,00
Beskrivelse:

Smykket er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. I røde og orange koraller, sorte onyx ædelsten og lava i både matte og polerede sten. Når du drejer den i dens variation i form og farve, får du forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af udsmykningen. Stenenes størrelse er 10 – 18 cm.

 

Granat halskaede til kvinder med rosakvarts

LOVELY BALANCED STRENGTH
– HALSKÆDE GRANAT

DKK 995,00

Beskrivelse på granat halskæde

Smuk Granat halskæde med Rosakvarts, den blanke Hæmatit, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Se stenenes betydning nedenfor. Denne granat halskæde er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk, hver gang du drejer det. Låsen er integreret i designet og kan placeres foran som bagpå. Tjek lige de matchende armbånd.