HALSKÆDER UNIKKE KUNST SMYKKER KVINDER

Kunst design halskæder er designet i ædelsten, lava og koraller.

Til venstre kan du sortere/filtrere dine smykkeønsker.

show blocks helper

PRIS DKK

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

STJERNETEGN -

FARVE -

STEN -

LÆDERSNOR / KÆDE -

ARMBÅND STØRRELSE -

HALSKÆDE LÆNGDE -

SMYKKE STENSTØRRELSE -

VEDHÆNG STØRRELSE -

LÅS - ÆDELMETAL -

Viser 1–12 af 32 resultater

Pompoes sort/orange roed koral halskaede - spirituel smykke

BALANCED PASSION AND LOVE
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 2.895,00

Beskrivelse af rød Koral halskæde

Denne pompøse unikke rød Koral halskæde i særklasse er designet til Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker. I pompøse store røde og orange Koraller, Ædelsten i sorte Onyx og Agat, rust orange Karneol, klar brun Røgkvarts og sort Lavasten i både matte og polerede sten. Når du drejer denne smukke rød koral halskæde, ændres variationen i form og farve og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

aventurin halskaede i groenne/sorte/sten / halvaedelsten

BLESSING HOPE
– HALSKÆDE AVENTURIN

DKK 2.595,00

Beskrivelse af aventurin halskæde

Denne pompøse unikke grønne aventurin halskæde i særklasse er designet til Gudinden / Kvinden, der tør og elsker at bruge store smykker.  Skabt i ædelstene i grønne Aventurin og Serpenturin, Turkis, sorte Onyx og brun / sort Lava –  i både rå, matte og polerede sten. Når du drejer denne smukkeaventurin halskæde, ændres variationen i form og farve og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

sort/groen Serpentin halskaede spirituel smykke

COMMUNICATION WITH ANGELS
– HALSKÆDE SERPENTIN

DKK 995,00

Beskrivelse på serpentin halskæde

Smuk grøn/sort Serpentin halskæde med Turkis, Jaspis, Jade, Agat, Serpentin, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Du kan læse stenenes betydning nedenfor.  En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen er integreret i designet og kan placeres foran som bagpå. Tjek lige de matchende armbånd.

 

DREAM ADVENTURE
– HALSKÆDE AVENTURIN

DKK 1.695,00
Beskrivelse:

Denne halskæde er designet i grønne og sorte ædelsten samt sort Lava. Kan bruges både til hverdag og fest. Du kan opnå forskellige udtryk i kæden ved at dreje kæden. Låsen er også smuk i front. _Den fremhæver din indre skønhed.

 

Den lille roede koral halskaede med roegkvarts/Lava/Granat/Ametyst

FEMININE VITALITY
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 995,00

Beskrivelse på den lille røde koral halskæde

Smuk lille rød Koral halskæde med lilla Ametyst, brune Røgkvarts, Granat, sort Lava og Onyx. En kraftfuld energi halskæde med de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Du kan læse mere om stenenes betydning nedenfor. Halskæden er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen kan placeres foran som bagpå, da den er integreret i designet. Tjek lige de matchende armbånd.

 

FIRE IN YOU
– HALSKÆDE ORANGE KORAL

DKK 1.095,00
Beskrivelse:

Halskæden er designet med den smukkeste orange farve – orange koraller. Smykket er unikt i sin udtråling. Låsen er velkommen foran som bagpå. Smykket ændre udtryk hver gang du drejer halskæden. Du kan altid finde et armbånd, der matcher her.

 

sort onyx halskaede med agat/lava dansk design stensmykke spirituel energismykke

GROUNDED DEEP LOVE ONE
– HALSKÆDE ONYX

DKK 2.595,00

Beskrivelse af sort Onyx halskæde

Denne pompøse unikke sort Onyx halskæde i særklasse er designet til dig = Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker. Sten halskæden er skabt i pompøse store sorte Ædelstene og lava med en smukt detalje, hvor der er skabt en snoet perlekæde om den ovale Lavasten. Når du drejer denne unikke sort Onyx halskæde, ændres smykket og du får forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Der findes matchende armbånd til smykket.

 

GROUNDED LIFE SOURCE
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 1.495,00
Beskrivelse:

Halskæden i røde koraller, sorte onyx ædelsten  i både matte og poleret samt lava er designet til kvinden, som ønsker at smykke sig til både hverdag og fest. Låsen er smuk i sig selv og er lige så velkommen i front, som bagpå. Stenenes størrelse er ca. 10 – 18 cm.

 

Smal multifarvet halskaede til kvinder med krysopras - spirituelt smykke

INDIAN PLAYFULNESS
– HALSKÆDE KRYSOPRAS

DKK 995,00

Beskrivelse på smal multifarvet halskæde

Smuk smal multifarvet halskæde til dig der elsker farver. Halskæden er fyldt med glæde og energi i de smukke ædelsten, der kan støtte dig hver dag. Se stenenes betydning nedenfor. Smal multifarvet halskæde er i farverne grøn, blå, gylden, rød, orange, rust og lilla Smykket er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. En tynd lækker sten halskæde, der ændrer udtryk hver gang du drejer det. Låsen er integreret i designet og kan placeres foran som bagpå. Tjek lige de matchende armbånd.

 

Pompoes sort/lys/ hvid koral halskaede - spirituel smykke

INNER SIGHT
– HALSKÆDE HVID KORAL

DKK 2.795,00

Beskrivelse af hvid Koral halskæde

Lys Pompøs unik hvid Koral halskæde er er designet til Gudinden / Kvinden, der tør bruge store smykker i særklasse. Det lyse smykke er skabt med store lyse/ hvide Koraller, brun og sort Lava, Ædelstene i sort Onyx, lys og brun meleret Agat, grå/brun/stribet Picasso Jaspis, klar Bjergkrystal, klar brun Røgkvarts i både matte og polerede sten. Når du drejer denne smukke hvid koral halskæde, ændres variationen i form og farve og du får nye udtryk frem. Låsen er en integreret del af smykket. Vi har matchende armbånd til smykket

 

INTUITIVE-MEETING
– HALSKÆDE SODALIT

DKK 1.395,00
Beskrivelse:

Smykket er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. I røde og orange koraller, sorte onyx ædelsten og lava i både matte og polerede sten. Når du drejer den i dens variation i form og farve, får du forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af udsmykningen. Stenenes størrelse er 10 – 18 cm.

 

LIFE FLAME
– HALSKÆDE RØD KORAL

DKK 1.595,00
Beskrivelse:

Smykket er designet til kvinden, der ønsker at smykke sig både til hverdag og fest. I røde og orange koraller, sorte onyx ædelsten og lava i både matte og polerede sten. Når du drejer den i dens variation i form og farve, får du forskellige udtryk frem. Låsen er en integreret del af udsmykningen. Stenenes størrelse er 10 – 18 cm.