show blocks helper

PRIS DKK

  •   

STJERNETEGN -

Viser alle 6 resultater

Turkis/Sort minimalistisk halskaede - laedersnor med amazonit

CONNECTING TO SEA
– HALSKÆDE AMAZONIT

DKK 150,00
Beskrivelse:

Halskæden er skabt af ædelstenene Sort Onyx og Amazonit med en sort regulerbar lædersnor. Et minimalistisk kraftfuldt smykke design i sin enkelthed fra kategorien SIMPLICITY DESIGN SMYKKER – halskæde til mænd og kvinder. Skab dit eget udtryk – ædelstenene er tætsiddende ved halsen eller på brystet.  Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Her finder du et matchende armbånd til halskæden. Se også foto af SIMPLICITY designet i fuld længde.

 

Sort/lilla minimalistisk halskaede - laedersnor med Agat og Lava

FINDING STRENGTH WITHIN
– HALSKÆDE AGAT

DKK 150,00

Beskrivelse af smykket lædersnor med Agat

Minimalistisk halskæde med tynd regulerbar lædersnor med Agat og Lava. Et design i sin enkelthed du kan skabe forskellige udtryk med – ædelstenene kan være tætsiddende ved halsen – stenene kan være ved brystet. Smykket til både mænd og kvinder er enkelt men kraftfuld i dets egenskaber og design. Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Der findes også matchende armbånd til halskæden. Tjek også fotoet hvor SIMPLICITY halskæden vises i fuld længde.

 

Rosa/Sort minimalistisk halskaede - laedersnor med Rosakvarts og Onyx

ONE LOVE
– HALSKÆDE ROSAKVARTS

DKK 150,00

Beskrivelse af smykket lædersnor med Rosakvarts

Halskæden er skabt med en regulerbar tynd lædersnor med Rosakvarts og Onyx. Et minimalistisk smykke du kan skabe forskellige udtryk med – ædelstenene kan være tætsiddende ved halsen – stenene kan være ved brystet. Smykket til både mænd og kvinder er enkelt men kraftfuld i dets egenskaber og design. Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Der findes også matchende armbånd til halskæden. Tjek også fotoet hvor SIMPLICITY halskæden vises i fuld længde.

 

Sort minimalistisk halskaede - laedersnor med Onyx og Lava

RELATION
– HALSKÆDE ONYX

DKK 150,00

Beskrivelse på smykket med lædersnor med Onyx

Halskæden er skabt på regulerbar lædersnor med Onyx og sort Lava. Et minimalistisk smykke du kan skabe forskellige udtryk med – ædelstenene kan være tætsiddende ved halsen – stenene kan være ved brystet. Smykket til både mænd og kvinder er enkelt men kraftfuld i dets egenskaber og design. Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Der findes også matchende armbånd til halskæden. Et design i sin enkelthed med rent udtryk fra kategorien SIMPLICITY DESIGN SMYKKER. På det andet foto vises SIMPLICITY halskæden i fuld længde.

 

Blaa/Sort minimalistisk halskaede - laedersnor med stribet Agat og Lava

WAVES OF LOVE
– HALSKÆDE AGAT

DKK 150,00

Beskrivelse på halskæde med lædersnor med stribet Agat

Smykke halskæde i et minimalistisk smykke design med skabt  med en regulerbar tynd lædersnor med stribet Agat og Lava. Et design i sin enkelthed du kan skabe forskellige udtryk med – ædelstenene kan være tætsiddende ved halsen – stenene kan være ved brystet. Smykket til både mænd og kvinder er enkelt men kraftfuld i dets design og egenskaber. Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Der findes også matchende armbånd til halskæden. Tjek også fotoet hvor SIMPLICITY halskæden vises i fuld længde.

 

Mnimalistisk spirituel Yin Yang halskaede med hvid Jade og sort Onyx

YIN YANG
– HALSKÆDE HVID JADE

DKK 150,00

Beskrivelse af Yin Yang halskæde

Yin Yang Halskæde er et design i sin enkelthed med rent udtryk fra kategorien SIMPLICITY DESIGN SMYKKER. Skabt af ædelstenene Hvid Jade og Sort Onyx med en regulerbar tynd lædersnor. En minimalistisk Yin Yang halskæde du kan skabe forskellige udtryk med – ædelstenene kan være tætsiddende ved halsen – stenene kan være ved brystet. Smykket til både mænd og kvinder er enkelt men kraftfuld i dets egenskaber og design. Et unisex smykke der kan bruges både til hverdag og fest. Tjek lige om dit matchende ønske armbånd er her. På det andet foto vises SIMPLICITY halskæden i fuld længde.