Kunderne udtaler sig

På denne side kan du læse, hvad nogle af mine kunder har sagt om deres BY DENGSØ-smykke. Det betyder rigtigt meget for mig, når mine kunder vender tilbage og fortæller, hvor stor en glæde, de har fået ud af smykkerne. Netop disse kommentarer og hilsner viser, hvor meget et krystalsmykke kan gøre for hver og en af os, både på det fysiske og det spirituelle plan. Hvis du har en kommentar til dit BY DENGSØ-smykke, så skriv endelig til mig på min mail: jette@byDengso.com. Jeg tager selvfølgelig både imod ris og ros.

CHRISTINA SIGER

De seneste 4 år har jeg fulgt og båret Jettes smykker. Jeg har idag 3 kæder og 2 armbånd. Kæderne er vidt forskellige og dækker mit tøjrepetoire fint.

Den ene kæde er lys og feminin. Alligevel indeholder den røgkvarts og sorte onyks og stenenes udstråling gør, at jeg kan bære den til mørke farver, også. Det er genialt.

Den anden kæde er min powerkæde. Når jeg bærer den, kan jeg få 3-4 komplimenter på en dag. Særligt mennesker indenfor kunst og design, er helt betagede. Selv føler jeg, at jeg får en anden og mere målrettet bevidsthed. Det er fedt.

Mit sidste køb, er en af Jettes lange læderkæder. Den pifter især op på mørkt tøj og kan både bruges som lang og kort. Den er sjov, fordi jeg kan give den forskelligt udtryk, ved at bære den kort, lang eller ligefrem samle nogle af stenene i en knude.

Christina Lodbjerg, konsulent og underviser

ANETTE BAST UDTALER

Jeg har været så heldig at få et Dengsø halskæde i fødselsdagsgave. Jeg må indrømme, at jeg ikke har brugt anden en denne kæde ved festlige lejligheder.

Jeg har fået flere kommentarer fra folk, som roser kæden. Man må sige om Dengsø smykker, det kan godt betale sig at investerer i godt smykke design.

www.bast-modernart.dk

HELLE WEDDERKOPP UDTALER

Jeg er så heldig at eje nogle smykker fra BY DENGSØ. Jeg arbejder som stylist og bruger derfor ofte smykkerne til at skabe forskellige udtryk og looks til mit tøj.

BY DENGSØ smykkerne er unikke i deres design og kan skabe mange forskellige looks til din stil hvad enten du ønsker et feminint, enkelt, boheme eller råt udtryk. Jeg kan på det varmeste anbefale DENGSØ smykkerne.

Med venlig hilsen Helle Wedderkopp

METTE SKRIVER

Hej Jette

Jeg er meget glad for mine smykker:-)

Jeg føler at de tilføjer elegance og klasse til det tøjet i min garderobe, og for mig er dine smykker bare “prikken over i’et”.

I kraft af de mange fine, særlige og flotte sten der er i smykkerne, føler jeg mig som et luksusdyr når jeg bære dem:-)

Jeg får rigtig mange kommentarer på dine/mine smykker og henviser med glæde til dig, da jeg som sagt ofte bruger dem og bliver spurgt hvor de kommer fra.

Skønne hilsner du Milde

Mette

ELLEN KORSHØJ SKRIVER

Hej Jette.

Det var en god oplevelse at møde dig i.Silkeborg og se dine smukke arbejder.

Jeg er meget glad for den halskæde, som vi købte hos dig privat den 14/12 2011.

Halskæden har nr. H1113853.

Jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra personer som tilfældigt ser mig med kæden på i teateret, til fester og lignende steder.

Et fænomen, som jeg ikke har stødt på før: Stenene i nakken føles varme.

Mange hilsner

Ellen Korshøj

ANNETTE TJERRILD SKRIVER

Hej Jette.

Jeg har jo min flotte halskæde som jeg er meget glad for – og tilhørende armbånd som min “Mødregruppe” købte til mig efterfølgende.

Jeg har fået en halskæde af min mand i 50-års gave, som var lavet specielt til mig efter mine ønsker om farver og sten. Kæden ændrer sig efter hvordan den vendes – om det skal være den ene eller anden sten eller farve der dominer/passer til det tøj jeg har på.

Havde lige sættet på til konfirmation, hvor især låsen blev fremhævet af anden gæst, da hun synes den er rigtig flot. Jeg bruger jo meget min kæde med låsen skråt foran.

P.S. Jeg har dog stadig et ønske om at du kan lave nogle øreringe der passer til dine smykker. Jeg har jo det ene par der var dine, men nogle der er mere personlige og anderledes ligesom dine kæder og armbånd.

Mange hilsner fra Annette

Lenette udtaler

Kære Jette

Må lige fortælle dig, at jeg er så glad for de smykker jeg har købt hos dig. Jeg føler mig SÅ speciel og glad, hver gang jeg har min halskæde eller armbånd på.

Det at jeg fik kæden designet specielt til mig efter mit ønske og samråd med dig, gør den til noget endnu mere særligt for mig.

Du ramte lige det jeg ønskede – masser af farver fra de forskellige sten, og så fint at halskæden får forskelligt udtryk, alt afhængig af hvordan jeg vender den. Dine smykker oser simpelthen af kvalitet.

Armbåndet jeg efterfølgende købte til en fantastisk kvinde, som jeg syntes fortjente noget særligt, personligt og unikt er den bedste gave jeg længe har givet. Hun vendte og drejede armbåndet på håndledet, det meste af aftenen med smil i øjnene, fordi hun var så betaget at de flotte sten og din fine sans for design.

Kærlig hilsen Lenette

LONE WESSMAN UDTALER

Når man bærer et Dengsø smykke, så føler man sig godt “klædt på”. Det gælder for både armbånd og halskæder.

Og så er det så let at højne den sorte garderobe med et Dengsø smykke….nemt og enkelt bliver man synlig i mængden af sortklædte kvinder.

Lone Wessman…en af de til stadighed sortklædte kvinder!

JETTE MALLING SKRIVER

Kære Jette

Jeg er rigtig glad for de smykker jeg har, jeg synes de er udført rigtig æstetisk – og utrolig flotte sammensætninger.

Jeg kan mærke, at de er lavet med kærlighed og stor glæde.

Kærlig hilsen
Jette Malling

MAJ-BRIT SKRIVER

Kære søde Jette,

Jeg er den lykkelige ejer af et personligt armbånd, som Jette har designet specielt til mig. I den process oplevede jeg Jette som et varmt og givende menneske, der lægger sin sjæl i sit arbejde og giver en helt utrolig service.

Mit armbåndet er så smukt, og bliver dagligt beundret af andre. Samtidig giver det mig hverdag styrke og hjælper mig med at huske alle de gode ting jeg har i mig, og jeg bærer det hver dag med glæde.

Udover mit armbånd, har Jette også lavet en personligt Love Relation til min mor, som symbolisere hendes børnebørn. Det fik hun i julegave, og det var fantastisk at se hendes glæde. Hun bærer den dagligt, og den bliver beundret af alle.

Så tusind tak kære Jette, for de fantastiske smykker du har lavet til os. Vi fortæller med glæde om dig og BY DENGSØ design til alle, og giver vores varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen Maj-Britt

ANN TOUSTRUP SKRIVER

Kære smukke Jette.

Du ved, jeg elsker dine smykker. Det er virkelig blikfang for øjet, og man får mange kommentarer, og det gør jo ikke noget!!!!

Knus Ann

Se alle smykkerne i shoppen