Om BY DENGSO - haandlavet dansk design smykker til kvinder og maend

OM BY DENGSØ S VERDEN

BY DENGSØ er dansk og ligger i hjertet af skønne Mols – grundlagt i 2009 af smykkedesigner Jette Dengsø.

 

NATURENS SKATKAMMER

Alle BY DENGSØ smykker er skabt af smukke ædelstene, lava og koraller – naturens skatkammer.
Alle ædelmetaller fra låse til mindste klemmeøje er sterlingsølv eller sterlingsølv forgyldt med 18-24 karat guld. (Se BY DENGSØs registrering hos ædelmetalkontrollen her – din sikkerhed).

 

BÆREDYGTIGHED

BY DENGSØ har fokus på bæredygtighed. Vores smykkematerialer er nøje udvalgt. Vi lægger stor vægt på brugen af gode holdbare naturlige materialer i høj kvalitet. Kvaliteten er gældende fra lædersnøre, vedhæng og låse til hver eneste ædelsten rå som forarbejdet.
Du får et tidløst design, der er skabt af hjerte og bedste materialer.

 

STENENES KRAFT

BY DENGSØ tror fuldt og fast på de magiske kraftfulde ædelstene og krystallers skønhed og energier. Vi tror på, smykkestenene beriger dit liv. Støtter og styrker din egen energi med stenenes healende kræfter.
Alle vores smykkesten genoplades/renses med lydfrekvenserne fra en krystal-hjerte-syngeskål og vi tilføjer yderligere energierne LOVE – POWER – WISDOM. Vi tror på, de gør livet endnu skønnere for dig.

 

ESSENSEN

BY DENGSØ smykker er alle gennemtænkte til mindste detalje, bl.a. i form af bevægelse, balance, fleksibilitet og tidløs skønhed.

 

BEVÆGELSE

Smykkerne – armbånd og halskæder har flere udtryk og ændrer karakter, når de bevæger/drejer sig på armen eller halsen. Smykkelåsene er en del af smykket og er velkommen, lige der hvor du ønsker dem.

 

BALANCE

BY DENGSØ smykkedesign er bevidst skabt med total balance i bevægelse i forhold til energi, form, farver, materiale og størrelse, uanset hvordan du vælger at bære dem.

 

FLEKSIBILITET

Smykkerne er designet med øje for flere anvendelsesmuligheder. Nogle smykker kan bruges som vedhæng, broche og armbånd andre som halskæde, armbånd og smykkebælte.

 

TIDLØS SKØNHED

I valget af rene naturmaterialer, sten, sølv, læder og i kombination med de ovennævnte dele af bevægelse, balance, fleksibilitet, skabes et unikt tidløst design af skønhed.
Essensen er Jette Dengsøs forståelse af naturens skatkammer og kræfter. Hendes passion for at forme og videregive skønhed i unikke design med muligheder for anvendelse og værdsættelse af brugskunst.

 

OM BY DENGSØ SMYKKER

BY DENGSØ smykker er alle spirituelle kunstneriske unikke hjerte- og håndlavet smykker i Danmark, designet og skabt af Jette Dengsø. Jette arbejder ud fra hjerte, intuition, spiritualitet, energi, bevægelse, kærlighed, skønhed, passion, kvalitet, kreativitet – Hun maler perler på snor.
Krystallerne er essensen i smykket. Smykkedesignet er uendelig. Der kræses, formes og syes med ædelsten, læder eller sterlingsølv for at danne forskellige smukke unikke design. Der er aldrig 2 helt ens smykker, da alt er håndlavet.
Smykkerne er delt op i forskellige kategorier. Du kan læse mere om hver enkelt kategori her KUNST DESIGN SMYKKER – SIMPLICITY DESIGN SMYKKERSYMBOL SMYKKER/STJERNETEGNPERSONLIGT DESIGN SMYKKER ETC.

 

MISSION & BERETTIGELSE

BY DENGSØs mission og berettigelse er at hjælpe dig med at vække din indre gudinde – få hende frem i lyset. Så din skønhed, styrke og livsglæde træder endnu bedre frem hver eneste gang, du bærer BY DENGSØ smykker

 

BY DENGSØ’S KERNEVÆRDIER

SPIRITUALITET

Skabelse med ubetinget kærlighed, passion, kraft og visdom – Designerens hjerte

SKØNHED

Æstetik – Styrke din indre skønhed og glød

GLÆDE

Gøre virkelig forskel – få glimtet i øjet, smilet, styrken og selvtilliden frem i lyset

BALANCE

Design og hver enkelt sten er valgt med omhu, for at opnå den optimale balance, energi, styrke og skønhed

ÆGTHED

Naturens skatkammer – ædelsten, lava, koraller og ædelmetaller

 

UANSET HVAD – FÅR DU STENENES SMUKKE UDSTRÅLING

Husk det er frit op til dig, om du tror på ædelstenenes egenskaber, kodning eller renselse af stenene – Uanset hvad du tror på – får du stenenes smukke udstråling i dit smykke.

 

-Da du fortjener det bedste – Lad dig skinne <3