OM STJERNETEGNSSMYKKER

– energismykker i smukke ædelsten

Jeg skaber løbende stjernetegnssmykker i forskellige smykkedesign. Lige nu kan du finde en stjernetegnshalskæde formet som en sol (kreds) af sten med et matchende stjernetegnsarmbånd.

Stjernetegnsarmbåndet har flere udtryk i sit design. Du vælger selv, om du vil have vist de sorte lava- og onyxsten, eller om du vil have de andre farvede sten i front, når du bærer armbåndet.

Smykkerne er designet intuitivt, hvor hver enkelt sten er valgt ud fra dens energi, skønhed, form og farve.

Hver enkelt ædelstens kvalitet bidrager samlet til hver enkelt stjernetegns helhed. En powerfuld energi og struktur, der kan støtte dig på din vej.

 

STENENES EGENSKABER OG SYMBOLIK

BY DENGSØS stjernetegnssmykker er skabt ud fra stenenes egenskaber og symbolik i astrologiens 12 stjernetegn. Du kan se, hvilke sten der hører til dit stjernetegn, i oversigten på websiden stjernetegnssten.

Jeg arbejder ikke med, at én sten tilhører ét stjernetegn. Tværtimod så går stenenes egenskaber igen i flere stjernetegn. Derfor vil du opleve, at den samme sten er nævnt ved flere stjernetegn i oversigten.

Blaa/turkis stjernetegn vedhaeng i Sodalit - Stjernetegn halskaede

BRUG DIN INTUITION

Alle ædelsten er forbundet med flere af stjernetegnene. Og alle 12 stjernetegn er i større eller mindre grad iboende i os. Derfor er det vigtigt, at du i dit valg af et stjernetegnssmykke bruger din intuition og vælger den kombination af sten, som du er tiltrukket af, både på det energimæssige og det æstetiske plan.

LAVA OG ONYX

I flere af stjernetegnssmykkerne indgår Lava og Onyx som grundelement.

  • Lava er livgivende og hjælper mod stress og spændinger. Den betegnes derfor som en ankersten, der giver jordforbindelse.
  • Onyx giver balance og styrke til at tage ansvar.

ET UNIKT SMYKKE TIL DIG

Stjernetegnssmykker er til dig, som vil forkæle dig selv eller en anden med et personligt evighedssmykke i særklasse. Et smykke, som symboliserer individualitet og kærlighed.

Læs mere om stjernetegnssten
Se stjernetegnssmykkerne i shoppen