UDSTILLINGER – SE SMYKKERNE LIVE

Den bedste måde at fornemme et smykke og dets egenskaber på er ved fysisk at røre det; at holde det i hånden og suge dets former, farver og energier til sig. Den mulighed har du, hvis du besøger mig på en af mine udstillinger rundt i landet, eller hvis du besøger mit smykkeværksted og butik spotON i Knebelbro. Her vil du også kunne få en endnu bedre visuel sanseoplevelse af smykket, da du kan se det fra flere vinkler, end et enkelt foto kan fange. Og da du kan opleve farverne, som de mere levende tager sig ud sammenlignet med oplevelsen gennem en skærm.

De fleste af mine armbånd og halskæder kan du se og købe i webshoppen, men du kan finde flere design på mine udstillinger og i butikken. Jeg håber derfor at se dig i “den virkelige verden”, hvor du kan se og opleve smykkerne live.

Kommende udstillinger og kunsthåndværkermarkeder

2020 var et år præget af covid-19. Pandemien medførte, at jeg ikke kunne deltage i nogen fysiske smykkeevents. Men selv når vi kommer om på den anden siden af denne forfærdelige pandemi, vil jeg ikke længere deltage på kunsthåndværkermarkeder. I stedet vil jeg fokusere på arbejdet med butik spotON og webshoppen, så jeg her kan sikre jer de bedste varer og den bedste service. Jeg vil stadig lejlighedsvist afholde udstillinger.

Ønsker du fysisk at se, røre og prøve BY DENGSØs krystalsmykker, er du altid velkommen til at besøge mig på Mols i mit smykkeværksted og min livsstilsbutik.