UDSTILLINGER – SE SMYKKERNE LIVE

Den bedste måde at fornemme et smykke og dets egenskaber på er ved fysisk at røre det; at holde det i hånden og suge dets former, farver og energier til sig. Den mulighed har du, hvis du besøger mig på en af mine udstillinger rundt i landet, eller hvis du besøger mit smykke showroom i Spjald. Her vil du også kunne få en endnu bedre visuel sanseoplevelse af smykket, da du kan se det fra flere vinkler, end et enkelt foto kan fange. Og da du kan opleve farverne, som de mere levende tager sig ud sammenlignet med oplevelsen gennem en skærm.

De fleste af mine armbånd og halskæder kan du se og købe i webshoppen, men du kan finde flere design på mine udstillinger og i butikken. Jeg håber derfor at se dig i “den virkelige verden”, hvor du kan se og opleve smykkerne live.

Kommende udstillinger og kunsthåndværkermarkeder

Kunsthåndværker- og redesignmarked på Næsgård ved Grenaa i 2022

Jeg glæder mig til at udstille på dette absolut hyggelige sommermarkedet på Næsgård – ren Morten Korch stemning i dette smukke gårdmiljø, der giver en helt speciel stemning.

Her er ca. 80 udstillere med smykker, glaskunst, træarbejde, keramik, tekstil, strik, malerier og redesign af genbrugsmaterialer – madboder med lokalt producerede madvarer, naturvin etc.

 

ÅBNINGSTIDER
Lørdag 23. juli kl. 10-17
Søndag 24. juli kl. 10-17

ADRESSE
Næsgård
Næsgårdvej 12
8500 Grenå

STAND
Indendørs ved cafeen og madboderne.

ENTRÉ
Gratis

Jeg udstiller mine håndlavede kunst- og smykker og Jan min kæreste udstiller vores spændene naturvin fra Ikaria.

God sommer – håber vi ses 🙂

Kærligst
Jette

Lige nu har jeg ingen planlagte udstillinger.

Du er altid ❤️lig velkommen til at kigge forbi mit showroom/butik spotON i Spjald – læs mere info her.

Kom og prøv, mærk, rør krystalsmykkerne, krystallerne og diverse retrofund.

 

Kærligst
Jette