Tak fra Dronningen

I 2010 besøgte regentparret Randers. I den anledning forærede jeg og 11 andre kreative iværksættere fra netværket Kreative Randers hver en gave til Hendes Majestæt Dronningen. Min gave var en unik halskæde af ædelsten, som jeg havde skabt specielt til hende. Efter besøget fik jeg et flot, personligt takkebrev, som jeg er meget stolt af. Der var ikke blot tale om et standardtakkebrev, hvilket for mig er et udtryk for, at Dronningen satte stor pris på sit personlige, unikke smykke.

Ligesom for alle mine andre smykker blev Dronningens krystalhalskæde designet og skabt med hjerte, sjæl og lidenskab. Den består af store, farverige smykkesten fra naturens skatkammer: turkis, karneol, onyx, ametyst, koral og lava.

Takkebrev fra Hendes Majestaet Dronning Margrethe II - modtog BY DENGSO smykke

Se halskæder i DENGSØ+