Tak fra Dronningen

I 2010 besøgte regentparret Randers. I den anledning forærede jeg og 11 andre kreative iværksættere fra netværket Kreative Randers en gave til Hendes Majestæt Dronningen. Gaven bestod af et personligt kunstnerisk bidrag fra hver af os sammen med en personlig hilsen, vi havde skrevet til Hendes Majestæt. Mit bidrag var en unik halskæde af ædelsten, som jeg havde skabt specielt til hende. Efter besøget fik jeg – som den eneste i netværket – et flot, personligt takkebrev, som jeg er meget stolt af. Der var ikke blot tale om et standardtakkebrev, hvilket for mig er et udtryk for, at Dronningen satte stor pris på sit personlige, unikke smykke.

 

Halskædens design

Ligesom for alle mine andre smykker blev Dronningens krystalhalskæde designet og skabt med hjerte, sjæl og dedikation. Den består af store, farverige smykkesten fra naturens skatkammer: Turkis, Karneol, Onyx, Ametyst, Koral og Lava. Jeg valgte lige netop at skabe dette pompøse smykke til Dronningen, da hun selv er kunstner og elsker farver og også er dygtig til at bruge dem. Energien i smykket er som en regnbue: fyldt med farver og rigtig god kærlig og glad energi. Man bliver helt glad, hver gang man ser smykket. Og det har Dronningen fortjent.

Takkebrev fra Hendes Majestaet Dronning Margrethe II - modtog BY DENGSO smykke

Se lignende halskæder i webshoppen