SMYKKEVÆRKSTEDET & BUTIKKEN


SMYKKEVÆRKSTED OG LIVSSTILSBUTIK I SKØN FORENING

I knebelbro på Mols med udsigt over vandet ligger mit smykkeværksted, hvor jeg designer og skaber alle mine smykker i hånden. I samme lokale har jeg min hyggelige, lille livsstilsbutik, som hedder spotON.

I butik spotON finder du nyt og gammelt i skøn forening:

  • BY DENGSØ-smykker (ikke alle smykkedesign er her på webshoppen)
  • Jette Dengsø-malerier
  • Dansk økologiske håndlavede hudplejeprodukter fra Nordisk Saltskrub
  • Krystaller, bl.a. lommesten og rå krystaller
  • Palo Santo- og hvid salvierøgelse
  • Retro- og skattefund, bl.a. keramikvaser og -skåle, pendler, bord- og væglamper.

Du kan også se flere af disse varer på min Facebookside (under Albummer). Lige meget om du er på jagt efter noget bestemt eller bare er nysgerrig på, hvad jeg har i forretningen, er du meget velkommen til at kigge ind – det er helt uforpligtende. I butikken kan du prøve, mærke og røre smykkerne og krystallerne.

 

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER INDTIL JUL

  • uge 51: torsdag (23. december) kl. 14-17
  • Eller efter aftale 🙂

BUTIKKEN, SMYKKEVÆRKSTEDET OG JEG HOLDER JULEFERIE

Vi holder juleferie fra 24. december 2021 til mandag 3. januar 2022.

 

Butikken kører ikke med mange faste åbningstider. Normalt holder jeg åbent om torsdagen kl. 14-17, men i visse perioder har jeg også åbent andre dage – du kan holde øje med åbningstiderne på Facebook. Du skal endelig kontakte mig, hvis du gerne vil kigge forbi uden for åbningstiderne, eller hvis du er i nærheden og har lyst til at kigge indenfor – tøv aldrig, jeg åbner glad – det er helt okay bare at ose. Ofte befinder jeg mig i værkstedet, og da jeg bor lige over butikken, kan jeg nemt – og med et smil – åbne den for dig, hvis jeg er hjemme. Du kan kontakte mig på:

  • Mobilnummer: 22 77 88 41
  • E-mail: jette@byDengso.com

 

BUTIKKENS ADRESSE

Holmbjergvej 69, Knebelbro
8420 Knebel

Butik spotON ligger det skønneste sted på Mols lige over for lystbådehavnen i Knebelbro. Her er en fantastisk natur tæt på Mols Bjerge og lige ved vandet. Det er et rigtigt godt sted med balsam for krop, sind og sjæl. Det er derfor ideelt at kombinere en naturudflugt til Mols med et besøg i spotON.