KRYSOPRAS BETYDNING OG EGENSKABER

 

Nøgleord: Forståelse, Accept, Feminitet, Respekt, Menstruationssmerter

Akvamarin smykkesten
Akvamarin smykkesten

Giver ro i hjertet

Ved at forbinde krop, sjæl og sind kan Krysoprasen give dig højere bevidsthed, som du kan bruge til at lytte mere til dit hjertes ønsker og dermed handle ud fra hjertet. Krysoprasen forstærker også forbindelsen mellem fortid, nutid og fremtid og lærer dig at acceptere fortiden og slippe dine bekymringer om fremtiden. Med en øget forståelse for dit livsmål får du ro og overblik til at træffe bedre valg i nuet.
Krystallen tilskynder kærlighed og tilgivelse og frigør dig fra adfærdsmønstre, der ubevidst holder dig fra at opnå mere succes og overflod.

Egenskaber for sindet

Krystallens forbindelse til hjerte-chakraet gør det lettere for dig at leve i harmoni med dine omgivelser og at modtage og give mere kærlighed. Dens kraftfulde effekt på hjertet hjælper dig også med at arbejde med følelsesmæssige ubalancer. Krysoprasen går dybt ind og healer hjertet, så du bliver i stand til at give slip på negative følelser, oplevelser og gentagende mønstre, som dræner din energi. På samme tid udvider den din evne til at føle og udtrykke kærlighed. Det er en feminin sten, der lærer os at respektere alt levende og fremmer vores forståelse for os selv og for andre.

Egenskaber for kroppen

Krysopras har en positiv effekt på en lang række lidelser. Den er derfor en god ledsager for dig, der ofte oplever fysiske problemer. Den er særligt god, hvis du døjer med nikkelallergi. Her kan Krysopras lindre symptomerne, så allergien bliver lettere at leve med. Det samme gælder gigtproblemer, øjenlidelser som grøn- eller grå stær samt menstruationssmerter. Krystallen hjælper desuden kroppen med at slippe af med giftstoffer som tungmetaller, der ellers kan blive i kroppen over længere tid og forårsage helbredsproblemer.

MERE INFORMATION OM AKVAMARIN

 

 • MINERALINFORMATION

  Akvamarin hører til Berylfamilien. Et blåt mineral aluminium-beryllium-silikat

 • KRYSTALSYSTEM

  Det heksagonale

 • RENSNING

  Du kan energirense Akvamarin med røgelse, selenit, lyd (syngeskål), fuldmåne, vand

 • FINDES I DISSE LANDE

  Brasilien, Pakistan, Kina, Myanmar, Rusland, Ukraine, Nigeria, Mozambique, Kenya, Zambia

 • FARVE

  Blå, blålig grøn

 • ENGELSK BETEGNELSE

  Aquamarine

STJERNETEGN

Vandmanden

Fisken

Vædderen

Tyren

Tvillingen

Krebsen

Løven

Jomfruen

Vægten

Skorpionen

Skytten

Stenbukken

CHAKRA

1. Rod

2. Hara

3. Solar Plexus

4. Hjerte

5. Hals

6. Det tredje øje – Pande

7. Krone

Find smykker og krystaller med Akvamarin her