SHOWROOM/BUTIK SPOT-ON

I skønne Spjald nær Ringkøbing ligger mit showroom/butik spotON. På samme adresse har jeg mit smykkeværksted, hvor jeg designer og skaber alle mine smykker i hånden.

I mit showroom/butik spotON finder du nyt og gammelt i skøn forening:

• BY DENGSØ-smykker (ikke alle smykkedesign er her på webshoppen)
• Jette Dengsø-malerier
• Krystaller, bl.a. lommesten og rå krystaller
• Palo Santo- og hvid salvierøgelse
• Retro- og skattefund, bl.a. keramikvaser og -skåle, pendler, bord- og væglamper.

Du kan også se flere af disse varer på min Facebookside (under Albummer).
Lige meget om du er på jagt efter noget bestemt eller bare er nysgerrig på, hvad jeg har i showroomet, er du meget velkommen til at kigge ind efter aftale – det er helt uforpligtende. Her kan du prøve, mærke og røre smykkerne og krystallerne.

 

ÅBNINGSTIDER
• Efter aftale 🙂
• Hold øje på Facebook med åbent hus etc.

Du er ❤️lig velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil kigge forbi eller hvis du er i nærheden og har lyst til at kigge indenfor – tøv aldrig, jeg åbner glad, hvis jeg er hjemme – det er helt okay bare at ose.

 

DU KAN KONTAKTE MIG PÅ
• Mobilnummer: 22 77 88 41
• E-mail: jette@byDengso.com

 

ADRESSE
Ådraget 17
6971 Spjald